Samenwerken: 1+1=3

samenwerken met Cilla Hooijmans-SchotSamen sta je sterker. Dat geldt ook voor zzp’ers. Je verrijkt je leven en je werk als je kennis deelt met collega-ondernemers. Simpelweg samenwerken. Je leert van elkaar en het is gezellig! RedactieNet werkt samen met HoofdletterC en De Perfecte Menukaart, de bedrijven van Cilla Hooijmans-Schot.

Cilla en ik gaan ‘way back’. We kennen elkaar van de redactievloer van het persbureau ANP, waar ik bijna 16 jaar geregeld als freelancer werkte. Daar werd de kiem gelegd voor vriendschap. Cilla was in vaste dienst op de redactie, en gaf desondanks alles op voor de liefde. Ze verhuisde naar de andere kant van het land en begon in 2013 in Huissen nabij Arnhem haar eigen tekstbureau, HoofdletterC. Een freelancebedrijf oprichten midden in de crisis: een gedurfde stap. Maar wel een geslaagde.

Perfect?!

Later kwam daar De Perfecte Menukaart bij. Een intrigerende naam, en een bedrijf dat precies doet wat het zegt. Namelijk horeca-ondernemers ontzorgen door de hele menukaart onder de loep te nemen zodat er geen taalfouten meer op staan. Want slordige menu’s, daar ergeren klanten zich aan. Snitzel smaakt toch lekkerder als het aangekondigd wordt als schnitzel.

Samenwerken

Wat houdt samenwerking in? We zijn elkaars vraagbaak, checken vaak zaken bij elkaar, helpen bij acquisitie en kunnen opdrachten bij elkaar uitzetten. RedactieNet en HoofdletterC hebben namelijk veel gemeen: energieke tekstschrijfsters, duizendpoten met een passie voor teksten. Met bovenal ongelofelijk flexibele en enthousiaste inzet om topproducten te schrijven en redigeren voor opdrachtgevers.

Bloggers

HartstukjesRedactieNet blogt over eten op Eetnieuws, HoofdletterC doet dat sinds kort op Hartstukjes. Haar man, toen nog vriend, kreeg op zijn 35ste een hartinfarct. Hoe je leven eruitziet als je partner op jonge leeftijd hartpatiënt wordt, dat lees je op Cilla’s blog. Persoonlijke verhalen, uit het hart en over het hart.

Meer weten?

Wil je meer weten over Cilla’s sites HoofdletterC en De Perfecte Menukaart? Ga gauw kijken. Wil je profiteren van deze samenwerking en ons inschakelen? Mail dan naar info@redactienet.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *