SeniorWeb
SeniorWeb is marktleider op het gebied van computerinformatie en -educatie voor vijftigplussers. Wij schrijven begrijpelijke teksten, artikelen, tips en nieuwsberichten voor de website en het ledenmagazine van SeniorWeb.

Vrouwen van Nu – De Redactie
Vrouwen van Nu is de grootste vrouwenorganisatie van Nederland met een achterban door heel het land. RedactieNet verzorgt sinds begin 2016 de eindredactie van het ledenmagazine.

Vitataal
Vitataal is de spil in het web voor grote uitgeverijen. Het bedrijf verzorgt de vertaling, eindredactie en productie van allerlei (kook)boeken. RedactieNet redigeert en corrigeert boeken voor Vitataal.

Malmberg
Praxisbulletin is hét praktische blad voor meesters en juffen in het primair onderwijs. Wij verzorgen de webredactie van dit magazine en een deel social.

Ook gewerkt voor:

ANP
Het Algemeen Nederlands Persbureau (ANP) is van oudsher een van de grootste spelers in de nieuwsvoorziening aan media. RedactieNet werkte sinds 2000 tot en met 2016 voor dit prachtige nieuwsbedrijf.

Textcase
Textcase vertaalt onder meer romans en kookboeken. Het verzorgt bekende titels als Grey, het vervolg op 50 shades.

EasyComputing
Eindredacteur en corrector voor computerboeken. Eindigde met faillissement van bedrijf eind 2010.

Stijlvol Wonen & Woon Landelijke Stijl
Eindredactie voor artikelen, reportages, achtergronden en rubrieken. Van 2003 tot en met 2014.

Female Fitness
Glossy magazine voor fitnessende vrouwen. Artikelen, reportages, achtergronden en rubrieken. Sinds 2004 vaste bijdragen in elk nummer. Blad failliet gegaan in 2005/2006.

HetNet
Artikelen schrijven voor op de website www.hetnet.nl, zoeken van toepasselijke hyperlinks en afbeeldingen en alles in het CMS plaatsen. Sinds 2004 op wekelijkse basis, tot einde site wegens opheffing door KPN.

IEX.nl
Samenstellen financieel ochtendoverzicht voor abonnees nieuwsbrief.

Kneipp
Tekstschrijven voor maandelijkse e-mailnieuwsbrief. Van 2005-2007.

IDG/CIO
Medewerking aan CIO-magazine, glossy maandblad voor managers en beslissingsmaker in de IT en zij die bedrijfsmatig te maken hebben met IT. Interviews en achtergrondartikelen.

Wegener
Redacteur uitgaven Wiekent Roosendaal, Wiekent Oosterhout en Wiekent Bergen. Maandelijkse kranten met lifestyle nieuws, interviews, reportages en rubrieken. Medewerking aan de Zorgkrant, Sollicitatiekrant en de Geldkrant.

Scheiberlich Communicatie
Samenwerking voor het schrijven van artikelen en interviews, voor Contrastma, AD. Eindredactie voor onder meer Contrastma en Plus Magazine.

Body & Mind
Diverse tijdschriftartikelen.

Leren.nl
Ontwikkelen cursus Freelancen voor website Leren.nl. de basisbeginselen van het beginnen van een eigen zaak als freelancer of zzp-er (maart 2004).

Pearson
Corrigeren van boeken en manuscripten. Correctie- en eindredactiewerk. Tot en met 2010.

ANP/IPB
Coördinator IPB-project ANP. Op 1 oktober 2001 nam het ANP internetpersbureau IPB over. In de implementatiefase in het najaar van 2001 verzorgde RedactieNet de coördinatie. Mijn taken waren het opzetten van de nieuwe redactie, sollicitaties afnemen, inwerken nieuw personeel, werkwijzen en handboeken ontwikkelen, eindredactie.

AdfoDirect
Freelance journalist.

BNB Teksten
Artikelen voor diverse vakbladen op het gebied van o.m. justitie en gezondheidszorg. Voorbeelden: artikelen voor Zorgverzekeraars Nederland, Politiemagazine, Recent (reclassering Nederland). Interviews, reportages en achtergrondartikelen.

C-Sharp
Magazine voor managers in de ICT en IT. Personaliarubriek.

Dijkman Partners
Medewerker aan sponsored magazine Via Vestia van woningbouwvereniging Vestia-Estrade.

Momedia
Medewerking aan sponsored magazines, culinaire teksten voor restaurantgids, culturele rubriek voor magazine Hout-Brox, nieuwsbrief Baanbreker voor de techniek.

En nog meer…

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op…